Βασικές Αρχές Tattoo

Ο κύκλος μαθημάτων “Βασικές Αρχές Τattoo” περιλαμβάνει γενικές γνώσεις θεωρίας και ασκήσεων με σκοπό την κατανόηση του μοτέρ του τατουάζ και τον τρόπο χρήσης του.
Εδώ μπορεί κάποιος να μάθει πώς να στήνει τον εξοπλισμό του πριν κάνει τατουάζ, πως να στήσει ένα booth (χώρος εργασίας τατουάζ) καθώς και όλους τους απαραίτητους κανόνες υγιεινής και απολύμανσης.

Στη συνέχεια, θα μπορεί να μάθει πώς να δημιουργεί το stencil (στάμπα τατουάζ) του σχεδίου του τατουάζ, πώς να ξεχωρίζει τις βελόνες και τα είδη τους (round liner, round shader, magnum κτλ.), πώς να γεμίζει με πλακάτο χρώμα μια φόρμα ενός τατουάζ (packing) , πώς να κάνει σκίαση και πώς να κάνει γραμμή.

Έπειτα περνάμε στο κομμάτι της εφαρμογής των κανόνων στο practice skin (τεχνητό-ψεύτικο δέρμα για την πρακτική του τατουάζ ) με σκοπό την εξοικείωση των σπουδαστών με το τατουάζ για το κανονικό δέρμα.

Ο κύκλος ολοκληρώνεται με τη διαδικασία ενός κανονικού τατουάζ από τους σπουδαστές σε ανθρώπινο δέρμα υπό την επίβλεψη ενός επαγγελματία tattoo artist.

Κάνε εγγραφή και ενημερώσου για περισσότερες πληροφορίες